Ümraniye Kampüsü ortaokul öğrencilerimiz, “Ortaokullar Arası Aktif Deney Yarışması”nda Jüri Özel Ödülü ve 3.lük ödülünü aldılar!

27 Nisan tarihinde Arel Koleji tarafından düzenlenen, 20 okulun katıldığı “İstanbul Ortaokullar arası Aktif Deney Yarışması’’nda okulumuzu temsil eden Ümraniye kampüsü 7. sınıf öğrencilerimiz Efe Orhan Orhansoy, Çınar Ünal, Ege Önder “Jüri Özel Ödülü’’ alırken; 6. sınıf öğrencilerimiz Emir Eren Çırpıcı, Efe Çetin, Neva Şimşek, öğretmenleri Zühre Kaygun danışmanlığında katıldıkları yarışmada 3.ü oldular.

Dereceye giren öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, Anabilim’e yeni bir ödül kazandırmanın mutluluğunu yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz.