“Spelling Bee Yarışması”nda kelimeleri hızlı ve doğru hecelemek için yarıştık.

Sabırsızlıkla beklenen 2. sınıflar Spelling Bee Yarışması Ümraniye ve Sancaktepe Kampüslerimizde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, yarışma öncesinde hazırlanan kelime listesindeki kelimeleri, akıcı bir şekilde harf harf kodladılar ve oldukça eğlenceli vakit geçirdiler. Yarışmanın hem öğretici hem eğlenceli olması öğrencilerimizin fazlasıyla ilgisini çekti. Bu yarışmadaki amacımız, öğrencilerimizin kelime bilgisini genişletirken aynı zamanda telaffuz hatalarını azaltmak ve en önemlisi onlara özgüven kazandırmaktı.

Yarışmada finale kalan öğrencilerimize madalya verilirken 1, 2 ve 3. olan öğrencilerimiz  sertifika ile ödüllendirildi. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.