Senin Gözlerin Umuttur Çocuk.

2018-2019 eğitim öğretim yılı, Anabilim Ümraniye ve Sancaktepe Kampüslerinde “Senin Gözlerin Umuttur Çocuk” temalı törenlerle büyük bir coşkuyla başladı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz umutla ve büyük bir heyecanla yeni bir yıla adım atmanın sevincini yaşarken velilerimiz de bu sevince ortak oldu. Ümraniye ve Sancaktepe Kampüslerimizde törenlerimiz, Okul Müdürlerimizin yaptığı konuşmalarla başlarken 2 ve 3. sınıflarımızdan öğrencilerimizin okudukları Atatürk’ün Okulu şiiri, izleyenlerden büyük alkış aldı. Sancaktepe Kampüsünde Seyda Nur Çoban 2017-2018 dönemi 8. sınıf mezunu olarak öğrencilere duygu ve düşüncelerini aktarırken Ümraniye Kampüsünde ise 8. sınıf öğrencisi Derya Vanii, minik öğrencilere hitaben yazdığı mektubu okudu. Öğrencilerimizin konuşmasının ardından okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerimizin fotoğraf çekimi gerçekleşti.

5-12. sınıflarımız için konferans salonunda gerçekleşen törenimiz, Ortaokul-Lise Müdürümüzün günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Müdürümüzün konuşmasının ardından 2017-2018 Anabilim Anadolu Lisesi Mezunu Ege Tektunalı, üniversiteyi kazanmış olmanın verdiği gururu ve Anabilimden ayrılmış olmanın hissettirdiği hüznü salondaki herkesle paylaştı. Öğrencimizin bu duygu yüklü paylaşımından sonra Okul Meclisi üyeleri hazırladıkları slaytla 2017-2018 eğitim öğretim yılında, okulda ne gibi etkinlikler yapıldığını aktardı. Tören, Öğretmen Orkestramızın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde yeni döneme yakışır bir tempoda son buldu.