Robotik Kulübü öğrencilerimiz, projelerini sergilediler.

Anabilim Robotik Kulübü öğrencilerimiz, 05 Mayıs Cumartesi günü İELEV tarafından düzenlenen  “Maker Faire” etkinliğine katıldılar. Maker alanında girişimci genç Kadir Can Kırkoyun ve ilk arduino kitabı yazarı Coşkun Taşdemir’in yer aldığı panele de katılan öğrencilerimiz, panel sonrası fuar ortamındaki standımızda yıl boyu yaptıkları projeleri sergilediler.

50 farklı okulun yer aldığı fuar ortamında “Serviste Öğrenci Unutmaya Son” projesi ile Ekin Ece Özdek ve Özge Öztürk isimli 5. sınıf öğrencilerimiz katılımcılara projelerini anlattılar. Lise robotik kulübü öğrencilerimiz kendi yaptıkları robotları “Arki” yi ve yıl içinde yaptıkları çeşitli arduino projeleri hakkında katılımcılara bilgi verdiler.

Yoğun ilgi gören projelerimizi merakla dinleyen katılımcılar, öğrencilerimizi tebrik ettiler.