Sancaktepe Kampüsü 7. sınıf öğrencilerimiz, “Ortaokullar Arası Aktif Deney Yarışması”nda İstanbul 2.si!

Ülkemizde bilim insanı yetiştirmeye katkı sağlamak ve buluş yapmanın temeli olan deneysel çalışmalara ilgiyi artırmak amacı ile desteklediğimiz öğrencilerimiz, AREL Koleji’nde “Ortaokullar Arası Aktif Deney Yarışması’’ düzenlendi.

27 Nisan tarihinde Arel Koleji tarafından düzenlenen “Ortaokullar Arası Aktif Deney Yarışması’’na katılarak, 20 okulda eğitim gören öğrenciler ile yarışan Sancaktepe kampüsü 7. sınıf öğrencilerimiz Sevgi Kırmızıbekmez, Hamza Cihad Sağlam, Zeynep Şahin; öğretmenleri Arzu Özyürek ve Fatma Selvi danışmanlığında gerçekleştirdikleri deneylerle; İstanbul 2.si oldular.

Anabilim’i başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve onlara bilimsel düşünme becerileri kazandıran öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.