Okul Aile Birliği üyelerimiz, Down Türkiye Derneği'ni ziyaret etti.

Anabilim Sancaktepe ve Ümraniye Okul Aile Birlikleri 2018/2019 eğitim ve öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı. Her iki kampüste de gerçekleştirilen seçim toplantılarında Hakan Kendirkıran Ümraniye Kampüsü’nün, Neval Karaçar da Sancaktepe kampüsünün başkanı seçilirken başkan yardımcıları ve asil üyeler de belirlendi.

Okul Aile Birliği seçimlerinin akabinde Down Türkiye Derneği’ne, geçen seneden planlanmış olan bağış ziyareti gerçekleştirildi. 2017/2018 döneminde yapılmış olan kermeslerden, özellikle de öğrenci ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği “İkinci El Kitap" kampanyasından elde edilen gelirin önemli bir kısmı Down Türkiye Derneği’ne bağışlandı.

Down sendromlu çocuklara daha iyi imkanlar ve geliştirilmiş bir yaşam imkanı sunabilmek adına Anabilim Okul Aile Birliği ve Down Türkiye Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştireceği başkaca projeler ise yıllık plana dahil edildi. İmkanı olmayan ailelere gıda, eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Down Türkiye gönüllüleri başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm Anabilim Ailesi’ne duyarlılıkları ve yardımseverlikleri için teşekkürlerini iletti.