
Kulüp Çalışmaları
Öğrencilerimizin kendi ilgi ve becerilerini fark etmeleri, çeşitli aktiviteleri tanımaları ve grup bilincini yaşamaları amacıyla sosyal kulüpler oluşturulmuştur. Öğrenciler ilgileri doğrultusunda seçim yaparak kulüp etkinliklerini gerçekleştirirler.
Bir dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilirler.Yıl boyunca yapılan çalışmalar çeşitli etkinliklerde sahnelenir. Görev verildiği taktirde etkinliklere katılmak zorunludur.
Kulüp öğrencileri, yıl sonu gösterisi hazırlıklarına ya da okul dışında yapılacak yarışmalara hazırlık dönemlerinde okul cıkışında ve hafta sonlarında provalara katılırlar.Öğrenciler hafta içinde ve sonunda yapılacak provalara kendi ulaşımlarını kendi imkanlarıyla sağlarlar.
Gösterilerde kullanılacak kostüm ve aksesuarların kiralama veya satın alma bedelleri öğrenciler tarafından karşılanır.
8.sınıflar kulüp etkinliklerine katılmaz, etüt çalışmaları yapar.