Buradasınız : ANABİLİM > Öğrenci > OBS>

OBS

Çeyrek yüzyıldır çocuklarımızın eğitimi ve geleceğe hazırlanması konusunda en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmayı ilke edinmiş bir kurum olarak Anabilim, eğitim teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip ediyor. İnternet tabanlı OBS sistemi ile en son eğitim bilgilerine istediğiniz zaman istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken tek şey okulumuzun resmi internet sitesi www.anabilim.k12.tr adresini kullanarak veya http://obs.anabilim.k12.tr sitesine bağlanarak, size özel düzenlenmiş kullanıcı adı ve şifreyle sisteme bağlanmak. OBS sistemi ile akademik gelişim, öğretmen bilgileri, ders programları, ödev ve etüt işlemleri, deneme sınavı sonuçları bilgilerine kolayca ulaşmak mümkün.

Sisteme giriş yapmak için tıklayınız.

OBS'ye giriş ve şifre değiştirme videosu için aşağıdaki videoyuyu tıklayınız.

OBS'de Ölçme ve Değerlendirme Analizleri videosu için aşağıdaki videoyuyu tıklayınız.

OBS'de ödev indirme videosu için aşağıdaki videoyu tıklayınız.

Ana Sayfa | Sıkça Sorulan Sorular | Site Haritası | RSS Yayını | İletişim