Birinci sınıf öğrencilerimizin "İlk" okul heyecanı!

Yeni eğitim yılında bu yıl ilk kez ilkokula başlayacak olan Anabilim öğrencileri için Ümraniye ve Sancaktepe Kampüsleri’nde 03 Eylül Pazartesi itibariyle üç gün sürecek olan “Oryantasyon Programı” başladı.

Birinci sınıf öğrencilerimiz; öğretmenleri ile tanışarak okulunu, sınıfını, arkadaşlarını tanıması, okul kurallarını öğrenmesi ve okula iyi bir başlangıç yapması amacıyla hazırlanan oryantasyonda buluşmanın heyecanını yaşadılar. Anabilim eğitim kadrosunun hazır bulunduğu bu mutlu günde çocuklarının heyecanına ortak olmak isteyen anne ve babalar çocuklarını okula bırakırken; yıl içerisinde çocuklarıyla karşılaşabilecekleri durumlara karşı okul psikologlarımız tarafından düzenlenen “1.Sınıf Velisi Olmak” seminerine katıldılar.

Sımsıcak kalpleriniz ve kocaman gülücüklerinizle Anabilim ailesi’ne hoş geldiniz sevgili çocuklar!