“Anabilim Öğrencileri ”projelerini yarıştırıyor.

Anabilim öğrencileri,05 Mayıs Cumartesi günü “Eyüboğlu Okulları XIX. Bilim Şenliği ve Proje Yarışması ” etkinliğine katıldılar.

Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz, fen öğretmenlerinin danışmanlığında kendi yaptıkları  projeleri sergilediler ve sundular. 33 farklı okullun katıldığı proje yarışmasında Anabilim Sancaktepe Kampüsü 4.sınıf öğrencilerinden Kerem Örs ve Ilgaz Uygur ‘Solar Perde’ projesi ile Berna İplikçi danışmanlığında 1.’lik, Batu Ungun ve Elif Ela Ertek ‘Geri Dönüştür Sen Kazan’ projesi ile Fatma Selvi danışmanlığında 2.’lik ödülü almıştır. 5. Sınıf öğrencilerimizden Nil Toprak Özdemir ve Naz Ertaş ‘Enerjili Ayakkabı’ projesi ile öğretmenleri Berna İplikçi danışmanlığında okulumuzu güzel bir şekilde temsil ederek 1.lik ödülü almışlardır.