Anabilim ailesi yeni eğitim öğretim yılına keyifli bir başlangıç yaptı.

Güçlü kadrosu ve büyüyen yapısıyla eğitimde adından söz ettiren bir marka olan Anabilim Eğitim Kurumları, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılına keyifli bir başlangıç yaparak Ümraniye Kampüs bahçesinde kahvaltı düzenledi. 30 yılı aşkın süredir önemli başarılara imza atan Anabilim Eğitim Kurumları, birlik ve beraberliğini güçlendirmek, Anabilim ailesinin yeni üyeleriyle tanışmak için düzenlediği organizasyonla yeni döneme “Merhaba” dedi.

Ümraniye İlkokul Müdürü Ferah Kebabcı’nın yeni eğitim öğretim yılını kutlaması, yeni dönem yönetici ve rehber öğretmenleri tanıtması ve Anabilim ailesinin yeni üyelerine “Hoş geldiniz.” demesinin ardından, Anabilim Eğitim Kurumları Kurucusu Niyazi Kılıç ve İcra Kurulu Üyesi Seda Aytaçlı’nın yer aldığı, akademik ve idari kadronun hazır bulunduğu leziz kahvaltıya geçildi. Renkli görüntülere sahne olan ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen kahvaltı, yoğun geçecek olan yeni bir sene için motivasyon kaynağı oldu.

Kahvaltının ardından Eğitmen Gamze Baytöre liderliğinde “Senin de kahramanların vardı, sen de birilerinin kahramanısın.” temalı eğitimde, öğretmenlerle “öğrencilerle iletişim, takım çalışması ve öğrencinin kalbine dokunabilmek” konularında çalışmalar yapıldı.

1987’den beri Anabilimi güçlü kılan, eğitim yolculuğunda hız kesmeden ilerlememizi sağlayan tüm Anabilim ailesine teşekkür ediyor; başarılı bir yıl diliyoruz.